ICT Producer

Voor ICT leveranciers is ECB bekend geworden van de ECB NEN 2082 Certificaten. De onderzoeken en rapporten die ECB over Informatie Management pakketten maken duidelijk dat een pakket aan alle (wettelijke) vereisten kan voldoen. Met een ECB NEN 2082 certificaat is het mogelijk dat de gebruiker kan werken in overeenstemming met Archiefwet, Archiefbesluit en Archiefregeling. En het efficiente en veilige informatiebeheer kan uitvoeren die zij in haar beleid heeft (of zou moeten hebben) verwoord.   

ECB helpt ook de gebruikers van de ICT leverancier voor te bereiden. Door het beleid en het informatie management vast te leggen van de toekomstige gebruiker. Installatie voorbereiding van ECB helpt helderheid te creeren zodat u het pakket snel en doeltreffend kan inrichten. 

Werk met ECB samen, liefst voordat u een uw ECB NEN 2082 gecertificeerd pakket gaat installeren bij uw klant. ECB maakt het informatie beleid en informatie management helder en duidelijk. Door de helderheid die ECB maakt over de organisatie van de gebruiker wordt de installatie veel sneller. Geen misverstanden meer. Verminder de foutkansen bij de installatie. Verhoog de klanttevredenheid. ECB helpt. Lees hieronder verder. En bel ons om te overleggen hoe we die samenwerking vorm geven.

 Back to overview